Jag börjar känna att mitt fiskeintresse har kommit tillbaka. De senaste åren har det varit väldigt blandat och intresset har dalat. Jag har drivit bolaget och jobbat väldigt mycket och gör det även i år. När företaget nu är etablerat och "lever av sig självt" och när den akuta stressen att få bolaget livskraftigt nu har infriats så kan jag ta det lite lungt igen, jag behöver nästan inte tänka på bolaget, det sköter sig självt. Jag tror det är därför som fiskeintresset har kommit tllbaka.

Jag har nu blivit lite fascinerad av några nya typer av drag. Jag menar, nu har jag stått och kastat spinnare och wobblers och skeddrag i typ över 20 års tid. Nu är det dags att testa lite nytt.

Jag har blivit fascinerad av de drag som kallas "poppers" eller "grodan". Dragen skall fiskas längst med ytan och hugget kommer att ske vid ytan. Dessutom har jag nu köpt sådana med vikter på ca 14-19 gram, det gör att det kommer gå bra att kasta ut dem, t ex med Max Toron.

Dessutom har jag köpt en gäng 11 gramare som jag tänker kan användas till regnbågsfiske nästa år och även till Abborrfiske. Förutom det fyllde jag på med några nya jiggar och Soft bait.

  

På min senaste fisketur som inträffade förra helgen (det var bra fiske då) så kom det en gädda efter grodan vid land. Den högg dessvärre inte, i övrigt hände ingenting. Det får mig att tro att det kanske är grodan trots allt som kan få en gädda som inte är intresserad att ändå hugga. Dessutom finns ju åtskilliga filmer med hur framgångsrika dessa drag är.

  

Jag satte ihop en ny låda, det känns kul. Jag har bra utrustning också att kasta med, så det kan egentligen bli riktigt bra. Om allt går som det ska så blir det premiär till helgen som kommer.

Det skall faktiskt bli riktigt kul igen, det var längesedan jag kände så. :-)