Den andra veckan i Skinnskatteberg innehöll 2st fisketurer i Riddarhyttan.

Första eftermiddagen så åkte vi in till Runes och fick på en ny lina på Revon. På kvällen fick det bli lite rullservice.

Det första fisket var i  Norstjärn och Tattartjärn, jag hade en fisk på och lite napp, men huggtabellen indikerade dåligt fiske och så var det också.

Sedan vart en fisketur med båten den andra kvällen, det var väldigt trevligt. Men även denna fisketur sker under ”dåligt” fiske enligt tabellen. Göran hade på en stor fisk som han kämpade länge med. Tyvärr lossnade den vid båten efter att ha gjort några rajder ner. Jag hade inget annat napp än att jag fastnade med i en tall på land, vid kast mot en ö med ett stort Toby skeddrag så tyckte draget att det skulle gå upp en runda i ett träd. 

   

 

  

 

   

Jack Sheldon haspeln fungerade mycket bra. Jag är nöjd med utrusningarna dessa dagar.

Det vart ingen tredje dags fiske på Lördagen då det regnade från kl 13 till kl 22. 

I båten körde jag med Max Toro och Mörrum rullen. Jag har helt enkelt väldigt bra grejer för det mesta typerna av olika fiske. Det känns kul.

Nästa fiske är planerat till den 21a. Tyvärr ser även denna dag ut att ligga inom det vita området. Tråkigt, men så är det ibland. Hoppas förstås att huggtabellen har fel.

Skitfiske på er,